Kindcentrum De Telescoop nu ook officieel geopend

Woensdag 19 april opende wethouder Jeffrey Keus samen met de kinderen onder grote belangstelling officieel het nieuwe Kindcentrum De Telescoop aan de Heeswijkstraat in Voorburg. Sinds 9 januari jl. werd het nieuwe gebouw al gebruikt, maar de officiële opening moest toen nog even wachten. 
Onder de aanwezigen waren veel ouders, omwonenden, medewerkers van de gemeente, kinderopvang, onderwijs en andere belangstellenden. Ook de bestuurder van Panta Rhei en van Vlietkinderen, de architect en de aannemer waren aanwezig en er werden enkele cadeaus uitgereikt.

De gemeente was bouwheer en samen met het onderwijs en kinderopvang is een prachtig modern gebouw gerealiseerd voor kinderen van 0 tm/m 12 jaar. Recht doende aan de naam heeft het kindcentrum gekozen voor het profiel 'techniek en wetenschap'.

De kinderen hadden onder leiding van muziekdocent Kees Sijbrandij een prachtig lied ingestudeerd dat met groot enthousiasme enkele keren werd gezongen. Na de officiële opening konden aanwezigen door kinderen uit de bovenbouw van de school worden rondgeleid. De conclusie van de aanwezigen was dat dit 'een parel van een gebouw' is waar de gemeente, Panta Rhei en Vlietkinderen trots op mogen zijn.
Media
  • KC de Telescoop