IKEC De Waterlelie
Prinsenhof 4b
2263EV Leidschendam
Telefoon: 070-3276225
Directeur IKEC: Merel Kelatow
www.ikecdewaterlelie.nl

In IKEC De Waterlelie  in de wijk Prinsenhof is Leidschendam staan wij klaar voor elk kind van 0 tot 13 jaar en hun ouders. Dat doen we op het gebied van onderwijs, opvang en zorg. Deze werkvelden hebben allemaal betrekking op de ontwikkeling en opvoeding van het kind, de band tussen het kind en de ouder en de goede toekomst die elk kind verdient. Door de focus niet alleen op goed onderwijs en goede opvang te leggen maar ook de zorg voor een kind een hoge prioriteit te geven, zijn we in staat een veilige en beschermde situatie te bieden. Dit doen we met plezier, creativiteit en een positieve blik. Maar bovenal vanuit onze drijfveer om liefde aan de kinderen te geven. IKEC De Waterlelie is een plek waar ieder kind zichzelf mag en kan zijn. Wat ons onderscheidt van andere integrale kindcentra is onze probleemoplossende aanpak. We verlenen toegepaste hulp bij alle vragen rondom de opvoeding en ontwikkeling van kinderen en ouders.

Omdat wij geen vraag te gek vinden en geen probleem te groot is, maken we alles bespreekbaar. Wij geven raad, bieden ondersteuning en wijzen indien nodig de weg naar onze samenwerkingspartners in de wijk.

Elke dag geven wij 190 leerlingen onderwijs. Deze zijn verdeeld over 11 groepen, groep 1 t/m 8 en twee instroomgroepen voor kinderen die korter dan een jaar in Nederland zijn. Elke groep heeft 20 tot 25 leerlingen, we houden onze groepen bewust klein zodat we de juiste ondersteuning kunnen bieden aan alle leerlingen.