Aankondiging vertrek bestuurder Harry van de Kant

Aankondiging vertrek bestuurder Harry van de Kant

Na acht mooie en intensieve jaren bij onderwijsorganisatie stichting Panta Rhei vertrekt Harry van de Kant, bestuurder, aan het einde van dit kalenderjaar. Na 44 jaar in en voor het primair onderwijs gewerkt te hebben, waarvan 20 jaar als bestuurder,  gaat hij met pensioen.

 Harry is in het najaar van 2015 gestart als bestuurder bij Panta Rhei. De organisatie had net een roerige tijd achter de rug en er lagen de nodige uitdagingen en opdrachten. In goede samenwerking met de medewerkers van het bestuursbureau, directies en overige geledingen heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de mooie organisatie die Panta Rhei nu is. 

 

 Harry van de Kant: ‘Ik kan terugzien op een mooie loopbaan waarin ik veel geleerd heb, waardevolle ervaringen heb opgedaan, in veel organisaties heb mogen werken met fijne, zeer betrokken mensen, en in meerdere functies van betekenis heb mogen zijn ten dienste van het onderwijs aan jonge mensen.

De afsluiting van mijn werkzaam leven bij Panta Rhei koester ik. Als ik terugkijk op de beginsituatie en waar we nu staan dan hebben we samen een mooie en waardevolle organisatie ingericht waar we trots op mogen zijn. De kinderen in onze scholen krijgen uitstekend onderwijs aangeboden, onze medewerkers zijn betrokken en bevlogen, we waarderen hen zeer en krijgen ook terug dat Panta Rhei een goede werkgever is. Er is onderlinge solidariteit en verbondenheid en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit zal blijven na de komst van een nieuwe bestuurder’.

 Harry vertrekt officieel per 1 januari 2024 maar 8 december is zijn laatste werkdag en op 13 december wordt een afscheidsbijeenkomst gehouden.

In de afgelopen maanden heeft de raad van toezicht de wervingsprocedure voor een opvolger afgerond met de benoeming van Mathieu Arnouts. Die zal per 1 november a.s. starten met de inwerkperiode. Rond die datum zal Mathieu Arnouts zich nader voorstellen.

Media
  • Harry